Ticarette Yeni Tarz: Peugeot Rifter

Ticarette Yeni Tarz: Peugeot Rifter

Partner modelinin ardından Rifter ile ticariye hız kazandıran Peugeot, modeli yenileyerek zirveye oynamaya devam ediyor? Peki ne kadar başarılı?

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden PEUGEOT, her biri segmentlerinin en iddialı modellerinden oluşan hafif ticari araç ürün gamını yeniledi.

PENÇE İMZASI

REKLAM ALANI

Yeni Rifter Türkiye’de Allure ve GT olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuldu. Yeni Rifter, iş gereği yükleme alanına ihtiyacı olan kullanıcıların ayrıca bir otomobile ihtiyaç duymadan aileleriyle birlikte kullanımı için uygun, SUV tasarımı ve modüler yapısıyla öne çıkıyor. Yeni Rifter, ortada yeni PEUGEOT logosu ve yeni ön ızgarasıyla birlikte daha dinamik bir ön tasarıma sahip. Ayrıca yeni model, markanın ikonik üç pençeli ışık imzasını da taşıyor. Rifter’ın iddialı tarzı, yeni Haki Yeşil ve Turkuaz Mavi renkleriyle daha da ön plana çıkıyor. Geniş çamurluk kemerleri, yan korumaları, parlak siyah tavan rayları ve yerden yüksek yapısı, aracın “outdoor” kullanımına uygun olduğunu vurguluyor.

ŞIK KOKPİT

Rifter, üstün ergonomi ve üstün kalite seviyesine sahip tamamen yeni bir ön konsolla dikkat çekiyor. Yeni konsol, ikonik PEUGEOT i-Cockpit® esas alınarak tasarlandı ve orta konsolun üst kısmında tamamen yeni 10 inçlik yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekrana sahip. Rifter’ın koltuklarını, yeni kabin malzemeleriyle uyumlu, donanıma göre uyarlanan yeni SIXTIES ve LOSANGE kumaş koltuklar süslüyor. İkonik Zenith cam tavan, ışık kemeri ve entegre eşya rafıyla daha da işlevsel hale gelen geniş cam alan, kabini daha da aydınlık ve ferah kılıyor. PEUGEOT Rifter hiç olmadığı kadar çok yönlü ve kullanışlı tasarlandı. Yeni teknolojiler ve modüler iç mekân, her türlü ihtiyaca ve beklentiye cevap veriyor. Yeni Rifter, temel bilgileri en iyi şekilde gösteren ve kişiselleştirilebilen yeni 10 inçlik, tamamen dijital, renkli gösterge paneliyle donatılıyor. PEUGEOT i-Connect ile donatılmış akıllı telefon kullanımına paralel kişiselleştirilebilir 10 inç HD dokunmatik ekran ve kablosuz mirror screen devreye giriyor. Yeni dijital PEUGEOT i-Cockpit üstün sürüş konforu ve güvenliği bir arada sunuyor.

HANGİ MOTOR İLE GELİYOR

130 HP güç ve 300 Nm tork üreten 1.5 litre BlueHDi motorla sunulan yeni Rifter’da 6 ileri manuel ve 8 ileri EAT8 otomatik şanzıman arasında seçim yapılabiliyor. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ